Receptes


Receptes per ordre alfabètic:

Allioli de codony
Allioli suau (salsa Provençal)
Almívar (recepta bàsica)
Amanida caprese
Amanida de ceps, poma i castanyes
Amanida de peres, formatge de cabra i anacards
Amanida de Quinoa, llenties i salmó fumat
Amanida de magrana, codonyat, ceps i formatge fresc
Amanida de Niça
Amanida de sardines en llauna
Amanida de Tardor
Ànec amb taronja
Ànec amb peres
Anxoves, llanega blanca, pinyons, mel de xiprer i oli de tòfona
Aranja, panna cotta, cava sòlid i "petits-fours"
Arròs amb llet -La mitad del cielo-
Bacallà a la Llauna i el pebre vermell
Bacallà amb samfaina
Bacallà esqueixat - esqueixada
Brandada o bacallà a la Provençal
Bunyols de bacallà
Bouquet Garní
Brownie
Calçots - Calçotada -
Canelons
Causa Limeña -Bacallà-
Ceps confitats
Cigrons a la manera d'en Pep
Coca de la Ratafia del raiers
Coca de recapte
Coca de Sant Joan
Codony al forn
Codonyat
Confitura de riubarbre
Confitura "vieux-garçon" o melmelada de tota classe de fruites 1
Confitura "vieux-garçon" 2
Conill amb camagrocs i Ratafia -La picada-
Copa de torró
Corder amb reducció de vi ranci i herbes aromàtiques
Coulis de fruits vermells
Crema de castanyes i ceps
Crema catalana
Crema de meló amb encenalls de pernil ibèric i Vichy Catalán (sopes fredes)
Crema freda de pomes àcides i api-rave (sopes fredes)
Crema de porros de veritat
Crema de tapioca i pinya amb aroma de vainilla. Els postres de pinya 
Croque-Monsieur i Croque-Madame
Croquetes de la mare 1
Croquetes "negres" de la mare 2
Croquetes de bacallà de la mare 3
Curri
Els tres colors del meló
Empanadón de carbassa
Empedrat "Amanida freda amb mongetes i bacallà"
Escudella de Nadal i carn d'olla
Espàrrecs, ou mollet i parmesà, sopa-crema
Estofat de porc senglar
Faves en amanida i menta fresca. Homenatge al Motel
Fideus a la cassola
Filet de xai amb reducció de vi ranci, puré de patates i herbes aromàtiques
Flam de caramel - Flam clàssic
Fricandó
Galetes de mantega -Cadí 100-
Galetes fàcils
Galetes fàcils de taronja
Gaspatxo - Gazpacho (sopes fredes)
Gelat de crema catalana
Gelat de formatge amb maduixes
Gelat de nous, torró i Ratafia
Gelea
Guatlles en escabetx
Hummus o puré de cigrons
Kir
La Picada
Macarrons amb bacallà i all i oli suau
Marenga
Mel d'avet o xiprer
Mel i mató
Melmelada de grosella
Melmelada de taronja
Meló de tot l'any, gambes, curri i cava sòlid
Mongetes del Collsacabra amb botifarra del perol
Mongetes del ganxet a la manera de la “yaya”
Ofegat de verdures de primavera amb múrgoles
Orada al forn a la meva manera
Ou ferrat amb patates i tòfona
Ou poché
Ou mollet
Pa amb tomàquet “Des de 1887 fins a Facebook”
Pain d’épices
Panna Cotta
Panellets Carme Ruscalleda
Pasta brisa (recepta bàsica)
Pastís "Tortada" de coco i xocolata de la tieta
Pastís de codony, poma i gelea
Pastís de formatge - Cheesecake
Pastís de formatge amb melmelada d'aranyons
Pastís de poma amb quatre varietats i dos textures
Pastís de prunes amb ratafia
Pavlova amb confitura de riubarbre
Pêche Melba
Peres en almívar
Perdius amb farcellets de col
Picada
Pomes al forn farcides de crema catalana
Ponche
Préssec amb vi - Melocotón con vino
Puré de patates
Rap amb pinyons i tomàquet o a la manera de la mare
Ratafia
Ratafia de codony
Ratafia de codony 2
Rosquilles de l’Antònia
Salmorejo  (sopes fredes)
Salsa beixamel
Salsa Provençal (allioli suau)
Salvitxada / Salsa calçots
Samfaina
Sopa d’all
Sopa de ceba gratinada - soupe à l'oignon
Sopa d'ortigues amb formatge de cabra tou
Sopa torrada amb mandonguilles -pilotilles-
Sopa de síndria i tomàquet amb ricotta (sopes fredes)
Sorbet de farigola
Sorbets de síndria i M. Lluïsa
Tabulé de Jean Luc Figueres
Tapenade
Taronja a la taronja
Tarta Tatin de codonys
Tempura de bacallà amb soja
Textura de cítrics
Tiró amb peres
Tortell de Reis farcit de massapà
Trinxat amb rosta o col i patata amb cansalada 
Truita de carxofes
Vichyssoise, crema freda de porros (sopes fredes)
Xips de carxofes
Xocolata a la tassa o xocolata desfeta